ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

CHAUNDRY MUNEEB TARIQ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία καταζητούμενου προσώπου δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Chaundry Muneeb Tariq, ηλικίας 25 ετών, από το Πακιστάν, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάπραξης των αδικημάτων της υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Δημοκρατία, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, του καταρτισμού και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατίας, και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2020 και 2021, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802370 ή 22-802371, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.