ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 23χρονη

Νεαρή ηλικίας 23 ετών, η Ελισάβετ Σπανού, τέως από τη Λευκωσία, έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη, με συνοδηγό 20χρονη, στον παρακαμπτήριο Τσερίου, με κατεύθυνση από λεωφόρο Τεύκρου Ανθία προς λεωφόρο Τσερίου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο της 23χρονης, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο όχημα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση, οι δύο νεαρές εγκλωβίστηκαν στο οχήμά τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Ακολούθως, οι δύο επιβαίνουσες του οχήματος, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της Σπανού, ενώ η 20χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, με την κατάστασή της να περιγράφεται ως σοβαρή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.