ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πυκνή τροχαία κίνηση στα ορεινά του Τροόδους

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στους δρόμους του Τροόδους, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, με τα μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται σε διάφορα σημεία για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό όπου χρειαστεί.

Οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, όπως και όλοι οι δρόμοι στα ορεινά, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Η Αστυνομία ωστόσο, λόγω και της πυκνής κίνησης που παρατηρείται, συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών, ενώ προτρέπει του οδηγούς οχημάτων, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».