ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη υπόπτου για κλοπή αυτοκινήτου στη Λευκωσία

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 47 ετών, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λευκωσίας. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη του υπόπτου, που ακολούθησε της σύλληψής του.

Τον 47χρονο ύποπτο εντόπισαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου, λίγο μετά τα μεσάνυκτα το βράδυ που πέρασε, σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Προσπαθώντας να διαφύγει του ελέγχου, ο ύποπτος επιτέθηκε σπρώχνοντας έναν από τους αστυνομικούς, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα, παρά το ότι ο ύποπτος προέβαλε και αντίσταση.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου τα κλειδιά αυτοκινήτου που είχε κλαπεί, ενώ στη συνέχεια, με την υπόδειξη του ιδίου του υπόπτου, ανευρέθηκε και το όχημα. Εντός του οχήματος τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μαζί με φορτιστή, που ανακρινόμενος ο 47χρονος ομολόγησε ότι είχε κλέψει, όπως ομολόγησε και την κλοπή του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κλάπηκε το βράδυ μεταξύ των ημερομηνιών 09 και 10 Φεβρουαρίου, από ανοικτό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις εταιρείας, στην επαρχία Λευκωσίας. Καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών, στις 10 Φεβρουαρίου, από τον διευθυντή της εταιρείας.