ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο στις 10.30 πριν το μεσημέρι της Τετάρτης

Ανοικτοί, ωστόσο μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, καθώς και άλλοι δρόμοι στις ορεινές περιοχές της Μόρφου, γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους, Προδρόμου-Τροόδους, Πεδουλά-Pine Wood-Κακοπετριάς, και Πεδουλά-Προδρόμου συγκεκριμένα, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης που σημειώνεται από το πρωί, στις ορεινές περιοχές.

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο αστικό οδικό δίκτυο δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές, ενδεχομένως σε σημεία το οδόστρωμα των δρόμων να είναι ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».