ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 37χρονου για διαρρήξεις και κλοπές

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 37 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 29 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, 2022 στη Λεμεσό, καθώς επίσης και μαχαιροφορίας, κοινής επίθεσης και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 7 Φεβρουαρίου, 2022.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης τριών υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο εντοπίστηκε χθες 7 Φεβρουαρίου, 2022, από παραπονούμενο, υποστατικά του οποίου είχαν τύχει διάρρηξης και κλοπής να κινείται πεζό σε δρόμο της Λεμεσού.

Στην προσπάθεια του παραπονούμενου να τον ακινητοποιήσει, ο 37χρονος φέρεται να πρόταξε μαχαίρι και να προσπάθησε να επιτεθεί στον παραπονούμενο και ακολούθως να τράπηκε σε φυγή. Ο 37χρονος ακινητοποιήθηκε τελικά σε παραπλήσιο δρόμο τόσο από τον παραπονούμενο όσο και με τη βοήθεια άλλων πολιτών.

Στο σημείο έφθασαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία συνέλαβαν τον 37χρονο . Να σημειωθεί ότι στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε ο συλληφθείς, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον παραπονούμενο ως δικά του. Εντοπίστηκαν επίσης διάφορα άλλα αντικείμενα για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν και αυτά αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.

Ανακρινόμενος ο 37χρονος, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.