ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 36χρονου για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 25 Ιανουαρίου 2022.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, γύρω στις 10π.μ. της 25 ης Ιανουαρίου, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό και έκλεψαν από αυτό μια τσάντα. Εντός της τσάντας, όπως ανέφερε η παραπονούμενη, βρίσκονταν το διαβατήριό της, το διαβατήριο του συζύγου της και τα δελτία εγγραφής τους στην Κύπρο.

Για την εν λόγω υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε τον 36χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο της Λεμεσού. Με τον εντοπισμό του οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα, που οδηγούσε ο 36χρονος, ο οποίος αφού υπέπεσε σε σωρεία τροχαίων παραβάσεων, εισήλθε σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να γίνει κατορθωτή η σύλληψή του.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο 36χρονος, εντός του οποίου εντοπίστηκαν δύο διαβατήρια και δύο δελτία εγγραφής αλλοδαπού, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν δηλωθεί στην Αστυνομία, τις προηγούμενες μέρες, ως κλοπιμαία.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.