ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτο πρόσωπο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της οχλαγωγίας στον αγώνα Ανόρθωση – Ομόνοια

Προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους

Τρίτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 34 ετών, οδηγήθηκε σήμερα από την Αστυνομία, ενώπιον Δικαστηρίου, για εκδίκαση της υπόθεσης οχλαγωγίας, που σημειώθηκε στην περιοχή του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα, όπου το περασμένο Σάββατο, διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αφού το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για άμεση καταχώρηση και εκδίκαση της υπόθεσης και αφού ο 34χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, για τους σκοπούς της δικαστικής διαδικασίας, το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους, ενώ όρισε την επόμενη ημερομηνία ακρόασης, στις 11/05/2022.

Ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για εκδίκαση της υπόθεσης, μετά την ολοκλήρωση των ανακρίσεων που αφορούν στον ίδιο. Αυτός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συμμετοχής σε οχλαγωγία και της κατοχής επικίνδυνου αντικειμένου και κατοχής πυροτεχνήματος.

Άλλα δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 32 και 36 ετών, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, χθες το πρωί, επίσης για άμεση καταχώρηση και εκδίκαση της υπόθεσης. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους προσωρινά διατάγματα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους και όρισε την επόμενη ημερομηνία ακρόασης στις 11/02/2022, όταν και αυτοί αναμένεται να απαντήσουν στις κατηγορίες που τους έχουν προσαφθεί.

Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα για εκδίκαση της οχλαγωγίας στον αγώνα Ανόρθωση – Ομόνοια

Οι υπό εκδίκαση κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι 32χρονος και 36χρονος αφορούν στη συμμετοχή τους στην οχλαγωγία, στην πρόκληση ζημιάς σε περιουσία και στην επίθεση εναντίον μελών της Αστυνομίας, με τον 32χρονο να φέρεται να είχε στην κατοχή του επικίνδυνο αντικείμενο και να συμμετείχε στον πετροβολισμό κατά μελών της Αστυνομίας που είχαν επέμβει για καταστολή της οχλαγωγίας, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που μετείχαν στην οχλαγωγία φέρεται να ήταν και ο 36χρονος.

Οι 32χρονος και 36χρονος είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ο πρώτος την περασμένη Δευτέρα και ο δεύτερος το πρωί χθες Τρίτη.

Αναφορικά με τα επεισόδια στον αγώνα Ανόρθωση – Ομόνοια Λευκωσίας – Συνελήφθη ένα πρόσωπο

Νέα σύλληψη αναφορικά με τα επεισόδια στον αγώνα Ανόρθωση – Ομόνοια

Η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης οχλαγωγίας, έχοντας προχωρήσει και στη δημοσίευση φωτογραφίας ενός προσώπου, που εξακολουθεί να αναζητείται.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.