ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30χρονη εντόπισε το κλοπιμαίο αυτοκίνητό της έξω από περίπτερο

Συνέλαβε 24χρονο η Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, από την 30χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος. Σύμφωνα με την παραπονούμενη το αυτοκίνητό της κλάπηκε χθες, μεταξύ των ωρών 4μ.μ. και 6.15μ.μ., ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού.

Γύρω στις 7.20μ.μ., η 30χρονη εντόπισε το αυτοκίνητό της σταθμευμένο έξω από περίπτερο στη Λεμεσό. Εντός του οχήματος, στη θέση του συνοδηγού, βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας. Η 30χρονη πλησίασε το όχημα και όταν μίλησε στον άγνωστο, αυτός τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Ακολούθως η παραπονούμενη κάλεσε την Αστυνομία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο και μία πιστωτική κάρτα, εκδομένη στο όνομα 24χρονου, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 24χρονος κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη και ανακρινόμενος φέρεται να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.