ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση τριών κιλών κάνναβης από την ΥΚΑΝ

Κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό που είχε στην κατοχή του ένας εκ των υπόπτων

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, που προχώρησαν και στην κατάσχεση τριών κιλών κάνναβης, ποσότητα που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, χθες το απόγευμα στη Λεμεσό.

Μέλη της ΥΚΑΝ σε χθεσινή επιχείρηση μετέβησαν στην περιοχή υποστατικού 39χρονου, στη Λεμεσό, όπου γύρω στις 3.30 το απόγευμα, αντιλήφθηκαν στην περιοχή δύο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν άντρες ηλικίας 23 και 24 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος προσέγγισε στη συνέχεια ο 39χρονος, ο οποίος φέρεται να παρέδωσε αντικείμενο στον 23χρονο οδηγό, που με τη σειρά του παρέδωσε στον 39χρονο δύο συσκευασίες.

Με την επέμβαση των μελών της ΥΚΑΝ ανακόπηκε την ίδια ώρα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, καθώς και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, ενώ ο 39χρονος που τράπηκε σε φυγή εισερχόμενος εντός της περίφραξης του υποστατικού του, προσέγγισε στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας που είχαν προστρέξει για να τον ανακόψουν.

Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στη σκηνή και στα δύο οχήματα, με τα μέλη της ΥΚΑΝ να εντοπίζουν στο αυτοκίνητο του 23χρονου, μία συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους ενός κιλού, ενώ εντός της περίφραξης παρακείμενου υποστατικού, εφαπτόμενου με το υποστατικό του 39χρονου, εντόπισαν άλλες δύο συσκευασίες, με κάνναβη μεικτού βάρους δύο κιλών συνολικά.

Στο αυτοκίνητο του 23χρονου ανευρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται, ενώ στο όχημα του 24χρονου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου.

Οι 23χρονος και 24χρονος συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και μαζί με τον 39χρονο οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου γύρω στις 8.00 το βράδυ, τόσο οι δύο νεαροί, όσο και ο 39χρονος συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα. Οι τρεις τους τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.