ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση, ενώ άλλοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
Κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι ακόλουθοι δρόμοι:

Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Κακοπετριάς – Σπήλιων – Κανναβιών

Εξάλλου, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς:
Επαρχία Λεμεσού
Προδρόμου – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους

Επαρχία Λευκωσίας
Παλαιχωρίου – Αγρού
Παλαιχωρίου – Ασκά
Ασκά – Φτερικουδίου
Φτερικουδίου – Άλωνας
Άλωνας – Πλατανιστάσας
Λαγουδερών – Ξυλιάτου
Λαγουδερών – Πολυστύπου και
Πολυστύπου – Χαντριών
Επαρχια Λευκωσίας (Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου)
Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου
Ορκόντα – Κάμπου

Να σημειωθεί ότι λόγω παγετού, όλοι οι δρόμοι στις ορεινές περιοχές είναι πολύ ολισθηροί, γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Επίσης λόγω εργασιών που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές είναι δυνατό να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης. Ενημέρωση για τους δρόμους που επηρεάζονται μπορείτε να δείτε εδώ.

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι ευμετάβλητη. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω της και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».