ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Επικίνδυνα ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους στην επαρχία Λεμεσού, ενώ στα ορεινά της περιοχής Μόρφου, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος είναι οι κύριοι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, ενώ και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο των περιοχών συστήνεται η διακίνηση με οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα το πρωί σήμερα Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.