ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Πλατρών-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Κατολισθήσεις βράχων και πετρών έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στο δρόμο Ποταμίτισσας-Κάτω Μύλου, ενώ κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος έχουν σημειωθεί στους δρόμους Κυπερούντας-Δύμες και Αγρού-Άγιος Θεόδωρος.

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα το πρωί σήμερα Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, ωστόσο λόγω της βροχόπτωσης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οδόστρωμα σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να είναι ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».