ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή Χλώρακας

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις της για αστυνόμευση της κοινότητας Χλώρακας, έδωσε χθες η Αστυνομία. Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις 5μ.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της ΜΜΑΔ, του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, της ΥΑΜ Πάφου, της ΥΚΑΝ και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, για παραβάσεις του διατάγματος που αφορά την εγκατάσταση αιτητών διεθνούς προστασίας στην εν λόγω κοινότητα. Εκεί, εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα να διαμένουν κατά παράβαση του διατάγματος και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Παράλληλα, ανακόπηκαν συνολικά 153 οχήματα, εκ των οποίων ερευνήθηκαν τα 80, καθώς και 215 πρόσωπα. Από τους ελέγχους, προέκυψαν 25 τροχαίες καταγγελίες, ενώ κατακρατήθηκαν, από την Αστυνομία, δύο οχήματα.

Επίσης κατά τη διάρκεια των ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 32 και 37 ετών. Στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.