ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Σε όλους τους αυτοκινητόδρομους, λόγω έντονων βροχοπτώσεων η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Επικίνδυνα περιορισμένη είναι η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Χοιροκοιτίας, όπου παρατηρείται και αυξημένη ροή και συσσώρευση νερού. Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομο παρά την Χοιροκοιτία παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, με τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα, λόγω της χαμηλής ορατότητας και της συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα.

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην περιοχή Πισσουρίου, με αποτέλεσμα ο δρόμος και στις δύο κατευθύνσεις, να έχει καταστεί επικίνδυνος.

Στη Λευκωσία, κλειστές παραμένουν η οδός Αλεξανδρουπόλεως, στο Στρόβολο, και η οδός Δημήτρη Βικέλα, στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Κλειστή είναι και η οδός Κώστα Μισιαούλη, από Δευτερά προς Τσέρι λόγω συσσώρευσης νερού, ενώ επικίνδυνα ολισθηρό είναι το οδόστρωμα στη λεωφόρο Τσερίου, από τον Στρόβολο μέχρι το Τσέρι και στο δρόμο Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν το όχημά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.