ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία προς Τρόοδος

Κανονικά συνεχίζει πλέον η κυκλοφορία προς τις περιοχές Τροόδους, με όλους τους δρόμους να είναι, γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, ανοικτοί για όλα τα οχήματα. Παρά το ότι παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση προς το Τρόοδος, η περιοχή Πλατείας Τροόδους έχει πλέον αποσυμφορηθεί και η κυκλοφορία συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, η διακίνηση οχημάτων προς το Τρόοδος γινόταν ελεγχόμενα, με προσωρινές αποκοπές της κυκλοφορίας στους δρόμους Προδρόμου-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Πλατρών-Τροόδους. Μετά και την αποσυμφόρηση στο οδικό δίκτυο στα ψηλότερα ορεινά, η διακίνηση οχημάτων γίνεται αυτή την ώρα ελεύθερα, χωρίς ελεγχόμενη ρύθμιση.

Στους δρόμους του Τροόδους βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας και παροχή βοήθειας στο κοινό, όπου χρειαστεί. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.