ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση κατοχής και μεταφοράς σφαιρών, απειλής και επίθεσης διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, απειλής, μέθης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, διερευνά στη Λεμεσό η Αστυνομία, με τα μέλη της να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη άντρα ηλικίας 35 ετών. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6.40 το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε εστιατόριο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, μετά από πληροφορία ότι πρόσωπο που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, εξέφρασε απειλή εναντίον του υπευθύνου του υποστατικού, δείχνοντας του και τρεις σφαίρες που ο ύποπτος κρατούσε. Με την άφιξη τους τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον ύποπτο να φωνάζει και να τους εξυβρίζει, ενώ όταν τον προσέγγισαν αυτός επιτέθηκε εναντίον ενός από τους αστυνομικούς, σπρώχνοντας τον με τα χέρια στο στήθος και αρπάζοντας τον από τον λαιμό.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου, παρά το ότι αυτός προέβαλε αντίσταση, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 35χρονο. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στο προαύλιο του υποστατικού μία σφαίρα διαμετρήματος 9 χιλιοστών, που παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Το μέλος της Αστυνομίας που δέχθηκε την επίθεση από τον 35χρονο, μετέβηκε για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες στον λαιμό.