ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αστυνομία Κύπρου κοντά στους μικρούς ήρωες

Στήριξε και φέτος έμπρακτα την εκδήλωση «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας μικρούς ήρωες».

Η Αστυνομία Κύπρου, στήριξε και φέτος για 4η συνεχή χρονιά, την εκδήλωση «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας μικρούς ήρωες», που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, στη Λεμεσό, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα που αφορούν στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία.

Στην εκδήλωση ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, έδωσε το έναυσμα για την εκκίνηση της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ), που διένυσε κολυμπώντας απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων, στη θαλάσσια περιοχή της Επίχωσης.

Ο κ. Παπαθεοδώρου δήλωσε την ικανοποίηση και τη συγκίνησή του για τη συμμετοχή της Αστυνομίας σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση, υπογραμμίζοντας, ότι ως Αστυνομία δεν θα μπορούσαμε να μη συνδράμουμε, για μια ακόμη χρονιά την πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία που λήφθηκε από τον κ. Λουκά Φουρλά, πριν από πέντε χρόνια, με στόχο τη στήριξη των παιδιών που πολεμούν τον καρκίνο, αλλά και τη στήριξη των οικογενειών τους. Επίσης, απευθυνόμενος προς τον κ. Φουρλά, τόνισε ότι σε αυτό τον αγώνα η Αστυνομία Κύπρου θα είναι πάντοτε δίπλα τους.

Παράλληλα, ο Αρχηγός Αστυνομίας συνεχάρη τους εθελοντές του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Μικροί Ήρωες», τους Ο.Υ.Κ., τους έφεδρους, μόνιμους αλλά και κληρωτούς και τα μέλη της Αστυνομίας, για αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν, συνέδραμαν και συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση αγάπης και στήριξης προς τα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν εισφορές για την οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται, ενώ παράλληλα προς το σκοπό αυτό, διατέθηκαν προς πώληση διάφορα προϊόντα.