ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κολυμπώ με τους ΟΥΚ – Περπάτημα Αγάπης για τους δικούς μας μικρούς ήρωες»

Η Αστυνομία Κύπρου ξανά κοντά στους μικρούς μας ήρωες

Η Αστυνομία Κύπρου, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα που αφορούν στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία, στηρίζει και φέτος για 4η συνεχή χρονιά, την εκδήλωση «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους δικούς μας μικρούς ήρωες».

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) θα διανύσει κολυμπώντας απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων, στη θαλάσσια περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό.

Το έναυσμα για την εκκίνηση, θα δώσει ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στη δυτική αποβάθρα του παλιού λιμανιού, κοντά στη Μαρίνα Λεμεσού.

Ταυτόχρονα, με την κολύμβηση θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη «Πορεία Αγάπης», η οποία θα πορευθεί δυτικά επί της Επίχωσης προς τη δυτική αποβάθρα του παλιού λιμανιού, κοντά στη Μαρίνα Λεμεσού, όπου θα γίνει η υποδοχή των κολυμβητών και θα ακολουθήσει μικρό τελετουργικό. Το έναυσμα της εν λόγω πορείας θα δώσει η Πρόεδρος της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνονται εισφορές για την οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που νοσηλεύονται, ενώ παράλληλα προς το σκοπό αυτό θα διατίθενται προς πώληση διάφορα προϊόντα.