ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδοποίηση πληρωμής 2,000 ευρώ σε 59χρονο για κατοχή αδασμολόγητων προϊόντων καπνού

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ εκδόθηκε σε 59χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 37 κούτες των δέκα πακέτων τσιγάρων, τρεις κούτες των πέντε πακέτων καπνού, άλλα έξι πακέτα τσιγάρα και άλλα δύο πακέτα καπνού.

Την ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 59χρονου, τον οποίο είχαν ανακόψει για έλεγχο γύρω στις 10.30 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου αυτός οδηγούσε το όχημά του. Αφού στα πακέτα δεν υπήρχαν οι απαραίτητες σημάνσεις, εγέρθηκαν υποψίες ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα και τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου, τον οποίο οδήγησαν στη συνέχεια στα γραφεία του ΟΠΕ Λεμεσού, για εξετάσεις.

Στα γραφεία του ΟΠΕ κλήθηκε και μετέβη λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, που διαπίστωσε ότι τα καπνικά προϊόντα που κατείχε ο 59χρονος ήταν αδασμοαφορολόγητα και αφού προχώρησε στην κατάσχεσή τους, εξέδωσε στον 59χρονο εξώδικο διακανονισμό πληρωμής του ποσού των 2,000 ευρώ, για την κατοχή τους.