ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε ο 38χρονος που καταζητείτο για υπόθεση απειλής και παρενόχλησης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 38 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής βιαιοπραγίας, παρενόχλησης με πρόκληση φόβου, παρενοχλητικής παρακολούθησης, άσκησης ψυχολογικής βίας, δημόσιας εξύβρισης, και πρόκλησης ανησυχίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 01η Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία.

Τη φωτογραφία του 38χρονου υπόπτου είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Με το πέρας των ανακρίσεων και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αυτός αφέθηκε ελεύθερος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.