ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 17χρονος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λευκωσίας. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν χθες στη σύλληψη 17χρονου κατοίκου Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό στις αποσκευές του, ποσότητας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. χθες μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε χώρο στάθμευσης σε κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, για έλεγχο μαθητών οι οποίοι είχαν μεταβεί στη συγκεκριμένη κοινότητα για διανυκτέρευση. Κατά παραλαβή των αποσκευών τους από το λεωφορείο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν συγκεκριμένο πρόσωπο, να παραλαμβάνει την τσάντα του από το λεωφορείο και να φεύγει με γοργό βήμα, προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι 17χρονος κάτοικος Λεμεσού. Κατά τον έλεγχο των αποσκευών του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 37 γραμμαρίων περίπου. Ως αποτέλεσμα ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για
διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) διερευνά την υπόθεση.