ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 43χρονος που καταζητείτο για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και γραπτών απειλών για φόνο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 43 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών, και γραπτών απειλών για φόνο. Τις υποθέσεις διερευνούν η ΥΚΑΝ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η υπόθεση ναρκωτικών αφορά στα αδικήματα της παράνομης κατοχής και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τα οποία διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, 2021, στη Λεμεσό. Η δεύτερη υπόθεση, την οποία διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, αφορά στα αδικήματα των γραπτών απειλών για φόνο, και της απειλής βιαιοπραγίας, τα οποία διαπράχθηκαν το καλοκαίρι, 2022.

Φωτογραφίες και τα στοιχεία του 43χρονου υπόπτου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 02/12/2021, στις 21/02/2022 και στις 25/07/2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

FBTW

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.