ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας 20χρονος αναζητούμενος για υπόθεση διάρρηξης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 20 ετών, ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 18-19 Νοεμβρίου, 2021, στη Λευκωσία.

Η φωτογραφία του υπόπτου δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 26 Νοεμβρίου, 2021, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων του και στον εντοπισμό του.

Ο αναζητούμενος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 1.00 τα μεσάνυκτα, χθες Κυριακή, 20 Μαρτίου, στην περιοχή της πόλης Λευκωσίας, από μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων του ΤΑΕ για την πρόληψη του εγκλήματος.

Ο 20χρονος όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια αναζητούμενος, εντοπίστηκε να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή, μαζί με άλλο ένα πρόσωπο, άντρα ηλικίας 21 ετών. Αφού τα μέλη του ΤΑΕ τους ανέκοψαν για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για υπηκόους τρίτης χώρας, που εισήλθαν και παρέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους.

Την ίδια ώρα, αφού στην κατοχή του 21χρονου, μέσα στο μανίκι του φούτερ που φορούσε, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα κατσαβίδι, προχώρησαν στη σύλληψη του και για την κατοχή διαρρηκτικού εργαλείου.

Στη συνέχεια ο 20χρονος ύποπτος, αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος αναζητούμενος, που φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη που διαπράχθηκε τον Νοέμβριο, σε κτίριο στη Λευκωσία.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.


Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.