ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τροχαία αδικήματα

Στην επαρχία Πάφου, μέλη της Τροχαίας, ενώ διενεργούσαν σήμερα τα ξημερώματα τροχονομικούς ελέγχους σε περιοχή της Κισσόνεργας, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη προσπάθησε να διαφύγει, για να ανακοπεί όμως σε κοντινή απόσταση.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 45χρονος, ο οποίος οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, πιστοποιητικό καταλληλότητας, ενώ η εγγραφή του αυτοκινήτου είχε ακυρωθεί, λόγω μη ανανέωσης της άδειας κυκλοφορίας του.

Στον 45χρονο διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη και του λήφθηκε δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας.


Στην επαρχία Λευκωσίας, σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε και συνελήφθη 29χρονος οδηγός, ο οποίος σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε με ποσοστό αλκοόλης 84μg αντί 22μg.

Σήμερα ο 29χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας.


Στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη της Τροχαίας, ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς ελέγχους, έκαναν σήμα σε οδηγό, ο οποίος οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων αντί 50, να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και προσπάθησε να διαφύγει, για να ανακοπεί όμως σε κοντινή απόσταση.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή, για να ανακοπεί όμως από μέλη της Αστυνομίας.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 25χρονο, ο οποίος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο νάρκοτεστ. Ακολούθως, κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου.