ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου στην ΑΔΕ Λεμεσού

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου στο πλαίσιο σειράς επαφών που πραγματοποιεί με τα μέλη της Αστυνομίας, επισκέφθηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση (ΑΔΕ) Λεμεσού, όπου συναντήθηκε με τη Διεύθυνση, Αξιωματικούς και μέλη της ΑΔΕ.

Κατά την εκεί επίσκεψή του, ο Αρχηγός, επιθεώρησε παράταξη μελών της ΑΔΕ Λεμεσού.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών της Αστυνομίας και του κ. Παπαθεοδώρου, για διάφορα εργασιακά ζητήματα και θέματα υπηρεσιακής φύσεως, όπου εκφράστηκαν διάφορες απόψεις, προβληματισμοί και εισηγήσεις, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Επίσης, συζητήθηκαν και τα αντικειμενικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί και ο Αρχηγός Αστυνομίας, διαβεβαίωσε ότι θα μελετηθούν, με στόχο την περεταίρω βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας των μελών, όσο και της προσφοράς τους στο καθήκον, αλλά και της αύξησης της αποτελεσματικότητας τους, του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και κατ’ επέκταση την βελτίωση των σχέσεων με τους πολίτες.

Ο Αρχηγός απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς υπογράμμισε τη βούλησή του για στήριξη όσων μελών υπηρετούν το καθήκον τους με ζήλο και ευσυνειδησία, καθώς και την υποστήριξη του προς αυτούς.

Στόχος των συναντήσεων του Αρχηγού Αστυνομίας με τα μέλη της Αστυνομίας είναι η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων μεταξύ της ανώτατης ηγεσίας της Αστυνομίας και των επικεφαλής, αλλά και των απλών μελών, των Επαρχιακών Διευθύνσεων, Τμημάτων και Υπηρεσιών του Σώματος.