ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περίστροφο και μεγάλο αριθμό σφαιρών εντόπισε, η Αστυνομία, στη Λεμεσό

Ένα περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι και μεγάλο αριθμό σφαιρών εντόπισαν το πρωί, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, μέλη της Αστυνομίας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε στη βάση πληροφοριών, που λήφθηκαν κατά τις αστυνομικές εξετάσεις σχετικά με υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού φυσιγγίων, που διαπράχθηκε τον περασμένο μήνα, στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε θαμμένος σε περιοχή της Λεμεσού, ένας οπλοβαστός, εντός του οποίου βρίσκονταν ένα έμφορτο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 16 γκαζάκια αεροβόλου πιστολιού και 15,906 σφαίρες πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 χιλιοστών. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η κλοπή των πυρομαχικών καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 19 Οκτωβρίου, από αδειούχο εισαγωγέα οπλισμού και πυρομαχικών. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 5 και 19 Οκτωβρίου, άγνωστοι παραβίασαν εμπορευματοκιβώτιο, που ανήκει στον παραπονούμενο και έκλεψαν μεγάλο αριθμό φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και σφαιρών πιστολιού, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.