ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ενεπλάκη σε τροχαίο

Με ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του έντεκα φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο φέρεται να οδηγούσε 21χρονος, που ενεπλάκη το πρωί σε νέα οδική σύγκρουση.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7.45π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για οδική σύγκρουση, στη διασταύρωση των δρόμων Κόρνου και Πυργών, της επαρχίας Λάρνακας, με ενεχόμενο ένα αυτοκίνητο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν, το ενεχόμενο όχημα, εντός του οποίου είχε εγκλωβιστεί ο 21χρονος οδηγός του.

Ο 21χρονος απεγκλωβίστηκε μετά από παρέμβαση μελών της ΕΜΑΚ Κοφίνου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον παλαιό δρόμο Κόρνου – Μοσφιλωτής, φτάνοντας στην διασταύρωση των δρόμων Κόρνου – Πυργών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει διαδοχικά στη διαχωριστική νησίδα και σε πάσσαλο της ΑΗΚ και ακολούθως να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου.

Ο 21χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με χαμηλότερη τελική ένδειξη 101μg%, αντί 9μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.