ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 23χρονος σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου

Στη σύλληψη 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, το οποίο από τους αριθμούς εγγραφής του, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου, σταμάτησε σε δρόμο της Λεμεσού και τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν και να ακινητοποιήσουν τον ένα από τους δύο. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος ήταν
συνοδηγός στο όχημα.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.