ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση τραυματισμού και μαχαιροφορίας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο

Συνελήφθησαν δύο ύποπτα πρόσωπα ηλικίας 24 και 23 ετών

Υπόθεση τραυματισμού και μαχαιροφορίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, που έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο υπόπτων προσώπων.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.00 το απόγευμα χθες Παρασκευή, ενώ 26χρονος και 18χρονος βρίσκονταν σε κοινόχρηστο χώρο συγκροτήματος διαμερισμάτων, στην επαρχία Πάφου, δέχθηκαν επίθεση από αριθμό προσώπων με μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Οι δύο τραυματίες έτυχαν περίθαλψης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής, αριθμός προσώπων, εισήλθαν στην κατοικία όπου διαμένουν 29χρονος και δύο 24χρονοι, και επιτέθηκαν εναντίον τους με μαχαίρια, τραυματίζοντάς τους. Οι τρεις τραυματίες επίσης έτυχαν περίθαλψης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι δύο 24χρονοι κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου. Ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκαν γύρω στις 6.00 το απόγευμα οι 26χρονος και 18χρονος, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 23χρονου, καθώς και εναντίον ενός από τους δύο 24χρονους που δέχθηκαν επίθεση στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής. Ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ ο 24χρονος, συνελήφθη γύρω στις 5.00 το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, υπό την φρούρηση μελών της Αστυνομίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.