ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

GIORGI GELENIDZE – NINO RAMISHVILI –

Εξακριβώθηκαν και δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία προσώπων που φέρονται να είναι ύποπτα για την υπόθεση κλοπής κοσμημάτων από χρυσοχοείο στη Λευκωσία και τα στοιχεία τους ήταν άγνωστα.

Ο ύποπτος για την υπόθεση κλοπής άντρας αγνώστων μέχρι πρόσφατα στοιχείων, είναι ο Giorgi Gelenidze, 30 ετών, από τη Γεωργία, στην ταυτοποίηση του οποίου έχουν πλέον φτάσει τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούν την υπόθεση. Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Παράλληλα εξακολουθεί να καταζητείται από την Αστυνομία η Nino Ramishvili, 37 ετών, από τη Γεωργία, η οποία διακρίνεται στη φωτογραφία με αριθμό «1».

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των τριών υπόπτων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Οι τρεις ύποπτοι φέρονται να συνωμότησαν και να έκλεψαν δύο βραχιόλια από χρυσοχοείο στη Λευκωσία. Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, 2021, και καταγγέλθηκε την ίδια μέρα στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από τον ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της Δευτέρας, επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άντρας και γυναίκα, και του ζήτησαν να τους δείξει διάφορα κοσμήματα. Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, τα δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των τριών υπόπτων, καθώς και εναντίον 33χρονου και 50χρονου. Οι 33χρονος και 50χρονος έχουν ήδη συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας.


Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου/ αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.