ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θετικός σε αλκοτεστ οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο με πεζό

Θετικός σε εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 50μg%, εντοπίστηκε 60χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση με 18χρονο ο οποίος διασταύρωνε πεζός δρόμο, στην επαρχία Λευκωσίας, χθες το βράδυ. Ο 18χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 60χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Ακάκι, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ ο 18χρονος διασταύρωνε πεζός το δρόμο, κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 18χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο στη συνέχεια.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, ο 60χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτεστ με τελική ένδειξη 50%μg αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο και αφού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση.