Εντοπίστηκε o 65χρονος, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, από την Τρίτη, 06 Ιανουαρίου, 2026.
Τα στοιχεία και φωτογραφία του 65χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης, 07 Ιανουαρίου, 2026, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.
Μετά και τον εντοπισμό του 65χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης των προσωπικών στοιχείων και της φωτογραφίας του, είναι αχρείαστη.
Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.
