ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο συλλήψεις για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 31 και 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και παράνομης κατοχής
περιουσίας.

Γύρω στις 5.30π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία σε δρόμο της Λεμεσού, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, να έχει καλυμμένη την μπροστινή πινακίδα εγγραφής του. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστωθεί ότι οδηγός του οχήματος ήταν 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είχε ως συνεπιβάτη 26χρονο επίσης κάτοικο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένας καταλύτης συστήματος εξάτμισης, ο οποίος έφερε σημάδια κοπής, καθώς και δύο ανυψωτικοί κρίκοι, δύο ηλεκτρικά πριόνια, δύο λεπίδες μετάλλου και αριθμός άλλων εργαλείων.

Εναντίον των δύο εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα, 31χρονος και 26χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.