ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείνει για μισή ώρα η λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ

Κλείνει στις 9.45 το πρωί σήμερα, η λεωφόρος Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο, για μισή ώρα περίπου, λόγω προετοιμασιών για τη Στρατιωτική Παρέλαση που θα διεξαχθεί στη λεωφόρο την 1η Οκτωβρίου, για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η λεωφόρος θα κλείσει για την κυκλοφορία στο τμήμα από τη συμβολή με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού – φώτα Ορφανίδη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Σταυρού, ενώ αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 10.15 η ώρα.

Ο αυτοκινητόδρομος στην είσοδο Λευκωσίας και η λεωφόρος Στροβόλου, η λεωφόρος Αθαλάσσας και οι οδοί Σταυρού και Περικλέους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτικά δρομολόγια από όσους θα διακινούνται στην περιοχή, οι οποίοι προτρέπονται να προγραμματίσουν έγκαιρα τις διακινήσεις τους, για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης και αποφυγή ταλαιπωρίας.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στην περιοχή να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο κοινό.