ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενο πρόσωπο

Τη φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου, ύποπτου για υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπής αυτοκίνητου, που διαπράχθηκαν πρόσφατα, στην επαρχία Αμμοχώστου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό του.

Μία διάρρηξη και μία απόπειρα διάρρηξης, διαπράχθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου, 2020, σε υποστατικό πώλησης αυτοκινήτων και σε πιστωτικό ίδρυμα, στο Παραλίμνι. Από το κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων κλάπηκε ένα κλειδί αυτοκινήτου, ενώ από το πιστωτικό ίδρυμα δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία, αφού ο δράστης δεν κατάφερε να παραβιάσει και να εισέλθει στο υποστατικό.

Η κλοπή αυτοκινήτου επίσης διαπράχθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στο Παραλίμνι. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Μόρφου, γύρω στις 11.00 το βράδυ στις 21 Σεπτεμβρίου.

Από εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου προέκυψαν στοιχεία εναντίον του εικονιζόμενου νεαρού άνδρα, ο οποίος και αναζητείται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων του υπόπτου και στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.