ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενο Πρόσωπο για ένοπλη ληστεία

Η Αστυνομία αναζητεί τoν πιο κάτω εικονιζόμενο ύποπτο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε την Τετάρτη 8 Αυγούστου, 2018, σε κατάστημα, στην Επαρχία Πάφου.

Ο ύποπτος, φέρεται να είναι αλλοδαπός και περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 περίπου, με μικρό μούσι.

Κατά το χρόνο της διάπραξης της ληστείας φορούσε μαύρο καπελάκι, μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, άσπρο, κοντό παντελονάκι μάρκας «Adidas», μαύρα παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ στο μπροστινό μέρος του σώματός του έφερε μαύρη τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Σημ: H φωτογραφία του αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.