ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενο πρόσωπο

Η Αστυνομία αναζητεί το πιο κάτω πρόσωπο, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 15/7/2018.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ύποπτος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65-1.70 περίπου, ενώ κατά το χρόνο της διάπραξης του αδικήματος φορούσε άσπρο καπέλο τύπου τζόκεϊ, άσπρη κοντομάνικη φανέλα και τζιν παντελόνι χρώματος ανοιχτό γαλάζιο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Σημ: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.