Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λεμεσού

UBAH MOHAMED

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας, 16 Δεκεμβρίου, 2019, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου, η πιο κάτω εικονιζόμενη Ubah Mohamed, ηλικίας 17χρόνων, από τη Σομαλία.

Η 17χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.55εκ. με 1.60εκ. περίπου. Κατά την αναχώρηση της από το χώρο διαμονής της φορούσε μαύρο μακρύ φόρεμα και γκρίζα μαντήλα, ενώ κρατούσε μία λευκή τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.