Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λεμεσού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Πατέρας, (Ημερ. γενν.27/03/1932), από την Ελλάδα, ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό από τις 12/09/17. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Πατέρας αφίχθηκε στην Κύπρο στις 06/09/2017 για διακοπές και διέμενε στην επαρχία Λεμεσού. Στις 12/09/17 αναχώρησε μόνος του για βόλτα και επειδή δεν επέστρεψε μέχρι το βράδυ, η οικογένεια του κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Παρά τις συνεχιζόμενες εξετάσεις της Αστυνομίας, μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του. Περιγράφεται ως ύψους 1.70 με κοντά άσπρα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα χρώματος λαδί. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού 25805057, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Σημ.: Η φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.