ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις συνθήκες κρίσιμου τραυματισμού 68χρονης σε τροχαία σύγκρουση στη Λάρνακα διερευνά η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, γυναίκα ηλικίας 68 ετών, τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.50 το πρωί της Δευτέρας, ενώ η 68χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, φτάνοντας στο ύψος της περιοχής Αλεθρικού, στάθμευσε το όχημα της στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου και εξήλθε από αυτό. Ενώ η 68χρονη βρισκόταν δίπλα στη δεξιά πλευρά του οχήματος της, διερχόμενος οδηγός, ηλικίας 53 ετών, προσέκρουσε με το αυτοκίνητο του στο όχημα της, μετακινώντας το και τραυματίζοντας την.

Η 68χρονη και ο 53χρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ασθενοφόρα. Ο 53χρονος έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο, ενώ η 68χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία, σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.