ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 38χρονου για ρίψη πυροβολισμών

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 21χρονο ότι, ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι  38χρονου στη Λεμεσό, αυτός φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι της οικίας του και να έριξε πυροβολισμό στον αέρα μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και κατευθυνόμενα προς την οικία του 38χρονου, αυτός τράπηκε σε φυγή πεζός για να ανακοπεί σε μικρή απόσταση από μέλος της Αστυνομίας. ο 38χρονος φέρεται να έσπρωξε τον αστυνομικό και να αντιστάθηκε, με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης. Με τη βοήθεια άλλων μελών της Αστυνομίας, ο 38χρονος συνελήφθη ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, τρεις εργοστασιακές κροτίδες, οι οποίες παραλήφθηκαν ως τεκμήριο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου, εντοπίστηκαν άλλες επτά εργοστασιακές κροτίδες ενώ παραδόθηκε στην Αστυνομία και το κυνηγετικό όπλο του 38χρονου και ένα πλήρες κυνηγετικό φυσίγγιο.

Ο 38χρονος επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.