ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε 28χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας 28χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, μετά την άφιξη της ως επισκέπτρια στην Κύπρο, τον Αύγουστο, 2019 και έκτοτε αναζητείτο.

Η 28χρονη εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, το περασμένο Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, 2021, σε κατοικία όπου αυτή διέμενε στη Λευκωσία. Τα μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στην οικία για εξετάσεις και εντοπισμό της 28χρονης ελλείπουσας, μετά από ενημέρωση που έλαβαν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι η 28χρονη πιθανόν να διαμένει στη συγκεκριμένη κατοικία, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες που γίνονταν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου για εντοπισμό της.

Μετά τον εντοπισμό της από τα μέλη της Αστυνομίας, η 28χρονη επιβεβαίωσε την ταυτότητά της και εξήγησε ότι η ίδια εγκατέλειψε το χώρο όπου διέμενε ως επισκέπτρια στην Κύπρο, αφού επιθυμία της ήταν να παραμείνει στην Κύπρο.

Στις 22 Αυγούστου, 2019, η 28χρονη, κάτοικος Λιβάνου, αφίχθηκε στην Κύπρο μαζί με άλλα πρόσωπα, με τα οποία διέμεναν σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου, ως επισκέπτες. Το πρωί της 25ης Αυγούστου, 2019, ενώ αυτή βρισκόταν στην παραλιακή περιοχή Αγίας Τριάδας, στο Παραλίμνι, όπου είχε πάει για βόλτα με οικείο της πρόσωπο, χάθηκαν τα ίχνη της.

Την ίδια μέρα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και δύο φωτογραφίες της 26χρονης τότε ελλείπουσας, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Μετά και τον εντοπισμό της 28χρονης, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των προσωπικών της στοιχείων είναι πλέον αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.