ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 48χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας

Στη σύλληψη 48χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας. Ο 48χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη έξω από εγκαταλελειμμένη οικία, στην επαρχία Λευκωσίας, μετά από πληροφορία για διάρρηξη, στην εν λόγω οικία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για πιθανή διάρρηξη, σε εγκαταλελειμμένη οικία, σε αγροτική περιοχή χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού μετέβησαν αμέσως στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα άνδρα να εξέρχεται από την περίφραξη της εν λόγω οικίας, έχοντας στην κατοχή του ένα ρόπαλο.

Μόλις ο άγνωστος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας των ανέκοψαν. Όπως διαπιστώθηκε, από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, πρόκειται για 48χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Σε κοντινή απόσταση από την οικία, εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του 48χρονου. Εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα μαχαίρι, ένα ρόπαλο, συσκευές χρήσης ναρκωτικών και ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι ναρκωτικά. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, μεγάλος αριθμός μουσικών οργάνων και δέκα κινητά τηλέφωνα, για τα οποία ο 48χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ως αποτέλεσμα ο 48χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.