ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια από την Τροχαία Λεμεσού και τους Εθελοντές Οδικής ΑσφάλειαςΤροχαίας Λεμεσού

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Λεμεσό, η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια, την οποία συνδιοργάνωσαν η Τροχαία Λεμεσού και οι Εθελοντές Οδικής ΑσφάλειαςΤροχαίας Λεμεσού.

Στον χώρο της εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και συνομιλήσει με μέλη της Αστυνομίας και με τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, για θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς και για θέματα προσβασιμότητας των ΑμεΑ.

Στον χώρο λειτούργησε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, έκθεση μοτοσικλετών και εξοπλισμού μοτοσικλετιστών, έκθεση μοτοσικλετών και περιπολικού αυτοκινήτου της Αστυνομίας, και αυτοκίνητο που είχε στο παρελθόν εμπλακεί σε τροχαία σύγκρουση. Συμμετείχαν και εθελοντές ομάδας διάσωσης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως παιγνίδια, ζωγραφική προσώπου και κατασκευές, τραγούδια από τις παιδικές χορωδίες νηπιαγωγείων, χορούς από Σχολή Χορού και επιδείξεις από Ακαδημία Ποδηλάτου. Περιελάμβανε επίσης παιγνίδι καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τη στήριξη της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού.