ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

STOYAN PARUSHEV

Φωτογραφίες υπόπτου, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλων, ενοχλητικών και απειλητικών τηλεφωνικών κλήσεων, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Stoyan Parushev, 38 ετών, ημερομηνία γέννησης 10/01/1986, από Βουλγαρία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου στα τηλέφωνα 23-803027 ή και 23-803028 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, την περίοδο μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου, 2023 και 05 Οκτωβρίου, 2023, ύποπτο πρόσωπο προέβη σε τηλεφωνικές κλήσεις προς τρία υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, εκφράζοντας ύβρεις και απειλές κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών.

FACEBOOKX

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.