ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Έντονες βροχές επηρεάζουν την κυκλοφορία το μεσημέρι της Δευτέρας

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται αυτή την ώρα το μεσημέρι της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, επηρεάζουν την κυκλοφορία, αφού καθιστούν ολισθηρό το οδόστρωμα των δρόμων και την ορατότητα περιορισμένη.

Επηρεάζεται συγκεκριμένα η κυκλοφορία σε δρόμους στις αστικές περιοχές της Λευκωσίας και στις περιοχές κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, μέχρι τις περιοχές Λυμπιών και Κόρνου, και του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, μέχρι την περιοχή Αστρομερίτη, στη Μόρφου, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, καθώς και σφοδρών ανέμων, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι.

Στις περιοχές Τροόδους σημειώνεται βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, που επίσης επηρεάζουν την κυκλοφορία, ωστόσο οι δρόμοι είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ προτρέπονται οι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.