ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόσκληση δήλωσης ενδιαφέροντος για την ενοικίαση κτηρίων στη Λευκωσία για στέγαση Υπηρεσιών της Αστυνομίας

Το Αρχηγείο Αστυνομίας, ζητά δήλωση ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρίες που διαθέτουν προς ενοικίαση κτήρια στην Λευκωσία που να πληρούν τις πιο κάτω απαιτήσεις, για κάλυψη στεγαστικών του αναγκών:

  1. Κτήριο συνολικού εμβαδού 550 m² περίπου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση ακτίνας όχι πέραν των 2 (δύο) χιλιομέτρων από το Αρχηγείο Αστυνομίας, για κάλυψη στεγαστικών Αναγκών του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος. Το κτήριο θα πρέπει να διαθέτει γραφειακούς βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους καθώς και κλειστούς και  ανοικτούς χώρους στάθμευσης. 
  2. Κτήριο συνολικού εμβαδού 2.310 m² περίπου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση ακτίνας, όχι πέραν των 15 (δέκα-πέντε) χιλιομέτρων από το Αρχηγείο Αστυνομίας και πλησίον Αυτοκινητόδρομου, για κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Τροχαίας και άλλων Υπηρεσιών της Αστυνομίας. Το κτήριο να διαθέτει γραφειακούς και βοηθητικούς / αποθηκευτικούς χώρους και κλειστούς χώρους στάθμευσης οχημάτων, εντός υπόστεγου (hangar), για 65 οχήματα και 50 μοτοσυκλέτες, 100 ανοικτούς – καλυμμένους χώρους στάθμευσης οχημάτων και 4 χώρους στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων ΑΜΕΑ.
  3. Ανεξάρτητο κτήριο συνολικού εμβαδού 670 m² περίπου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση ακτίνας όχι πέραν των 5 (πέντε) χιλιομέτρων από το Αρχηγείο Αστυνομίας, για κάλυψη στεγαστικών Αναγκών της Διεύθυνσης Επαγγελματικών Προτύπων και Επιθεωρήσεως. Το κτήριο να διαθέτει γραφειακούς, βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και  κλειστούς και ανοικτούς χώρους στάθμευσης οχημάτων.
  4. Ανεξάρτητο κτήριο συνολικού εμβαδού 300 m² περίπου στην περιοχή Λατσιών-Γερίου, για στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών. Το  εν λόγω κτήριο θα πρέπει να διαθέτει γραφειακούς, βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους καθώς και εξωτερικούς στεγασμένους χώρους για αποθήκες φύλαξης υλικών και κλειστούς και ανοικτούς χώρους στάθμευσης οχημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες με αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών των κτηρίων είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.police.gov.cy

Τελευταία ημέρα υποβολής Δηλώσεων είναι η Παρασκευή 10.05.2024, η ώρα 12:00.

Σημειώνεται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει πέραν της μιας Δήλωσης Ενδιαφέροντος ανάλογα με τα κτήρια που διαθέτει.