ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις συνθήκες κρίσιμου τραυματισμού 54χρονου σε τροχαία σύγκρουση στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, άντρας ηλικίας 54 ετών, κάτοικος Πάφου, τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί σήμερα, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.45 το πρωί της Κυριακής, σε δρόμο στην Κισσόνεργα, όπου ο 54χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 43 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 54χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από πλήρωμα ασθενοφόρου. Αυτός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίσιμη.

Στη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, που στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου οδηγού αυτοκινήτου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας, σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου.