ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κλείνει απόψε μέχρι τη Δευτέρα τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό

Ολιγόλεπτες αποκοπές τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας αύριο Κυριακή

Κλείνει απόψε Σάββατο, 23 Μαρτίου, μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Μαρτίου, τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην λεωφόρος Κολωνακίου), στη Λεμεσό, με την κυκλοφορία να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων παρόδων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από τις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (Κολωνακίου).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα της λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Χριστάκη Κράνου, θα είναι κλειστό. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Αγίου Αθανασίου, των οδών Καντάρας, Εδέσσης, Γρίβα Διγενή, Χριστάκη Κράνου, και του Παραλιακού Δρόμου.

Επίσης για σκοπούς εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου, από τις 6.00 μέχρι τις 10.00 το πρωί, θα γίνονται από την Αστυνομία, ολιγόλεπτες αποκοπές της κυκλοφορίας, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς – Πύργου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγονται εργασίες αποξήλωσης εναέριας γραμμής καλωδίων παροχής ηλεκτρισμού μέσης τάσης, η οποία διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών εργασιών.